* Éjjeli áramváltók


Éjjeli áramátváltók (vezérelt áram)

Javasoljuk a vezérelt áram kialakítását és használat. Ma az energiaszolgáltatók napi nyolc órában biztosítanak vezérelt áramot a hálózati leterheltségtől függően. A vezérelt áram tarifája lényegesen kedvezőbb és minimális kiépítési költséggel megvalósítható. Az áramszolgáltatók az éjszakai órát a nappali mérővel azonos teljesítményben díjmentesen biztosítják!  Az áramváltó használatát egyes szolgáltatók korlátozhatják.

Nappal is van vezérelt áram, átlag napi nyolc órában. Ezt a lehetőséget lehet kihasználni az éjszakai áramátváltó bekötésével a rendszerünk takarékosabb üzemeltetésére.

Erre mindenki figyelmét fel kell hívni, mert jelentős megtakarítást eredményezhet a villanyszámláján. Nem mindenki tud róla!!! Fűtésre és meleg víz előállítására szolgál és a villamos szolgáltatók csakis ezeket a fogyasztókat engedélyezik rákötni a vezérelt (éjszakai) rendszerre, azonban fontos, hogy ezek a készülékek fixen a rendszerbe bekötöttek legyenek és nem engedélyezi a dugaljak éjszakai árammal történő ellátását!!!

Az áramváltó vagy tarifaváltó automatikusan és észrevétlenül működik. Áll egy vezérlendő mágnes kapcsolóból és egy váltó érintkező rendszerből. A mágnes kapcsolót az éjjeli áram vezérli és nyugalmi helyzetben a nappali áramot engedi át szabadon. Megválasztásánál a megfelelő Amperszámot figyelembe kell venni! (összteljesítmény / 220-al = szükséges Amper)



Sorrend:

Webáruház készítés