Ingyenes házhozszállítás

Partnereink
Fizetési megoldás

Élettani hatások

A G-OLD INFRAPANEL ÉS AZ INFRAFŰTÉS ÉLETTANI HATÁSAI!

Az infrafűtés előnyeit hosszan sorolhatnánk, azonban talán az egyik legfontosabb az élettani hatásaiban rejlik.

A hosszú nyirkos tél után mindenki vágyik tavasszal a napsütés jótékony melegére, a G-OLD Infrapane

llel pont ezt az érzést tudjuk reprodukálni otthonainkban, munkahelyünkön.

 

Az infrasugárzás nagyban hasonlít a Nap, melegítő erejére, így jótékony hatással van ízületeinkre, vérkeringésünkre és nem utolsó sorban még a hangulatunkat is javítja, azáltal, hogy az ember számára ősi idők óta ismert természetes módon melegíti fel testünket.

Mivel infrafűtés esetén homogén a levegő hőmérséklete, nem keveredik a levegő, így a szálló por szinte elenyésző. E mellett jó hír az allergiában szenvedőknek, hogy pontosan az előbb említett okok miatt a pollenek, és atkák levegőben való utazása is minimálisra csökkenhet.


A fűtőpaneleken nem tudnak baktériumok megtelepedni, gondoljunk ezzel szemben a radiátorok belsejében egy-egy fűtésszezon alatt felhalmozódó porra és az ezen lévő atkatelepekre, vagy akár a különböző hő és légbefúvós technikákra. Fűtési szezonban ki az, aki a komplett légfűtéses rendszerét leállítja és kitakaríttatja?

Természetesen tisztában vagyunk a levegő páratartalmának fontosságával. Nagy előnye, hogy nem a levegőt, hanem a falakat szárítja, mivel felmelegíti azokat. Amennyiben egy lakás párban úszik teret adunk a penészgomba elterjedésének. Ha légkeveréses a fűtési rendszerünk (radiátoros, lég vagy padlófűtés), máris vehetünk párásító készüléket. Az infrapanel ezzel szemben 40-47% között tartja a levegő relatív páratartalmát a falak természetes szellőzése révén, így megőrizve komfort érzetünket minden levegővételnél. Ez jó hír az asztmában szenvedőknek! A vizes, nyirkos falak megszüntetése pedig az ízületi betegséggel küzdők számára hozhat változást. Izmainkat, ízületeinket melegen tartja, segít azokat ellazítani.


A G-OLD Infrapanellel fűtött otthonokban élőknek sohasem hideg a lába!

Webáruház készítés