Ingyenes házhozszállítás

Partnereink
Fizetési megoldás

A G-OLD Infrapanel működése

A G-OLD Infrapanel


A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel egy tábla alakú, felületén kerámia szemcsékkel bevont, hátoldalán hő tükrös szigeteléssel ellátott grafitmassza alapú infra fűtőtest.

De nézzük részletesen.

Az infrapanelek piacán megannyi megjelölés hallható, plazma, nanotechnológia, ezüst kolloid, stb., elég csak elolvasni a szavak jelentését és tartalmi leírását (ezt megteheti, ha a szavakra kattint) és már is bepillantást nyerhetünk az adott területre.

A valóság pedig, hogy három fő kategóriába sorolhatóak az infrapanelek:

  • Fűtőfilm alapú (az eredeti céljára, kiváló, pl. padlófűtés), amit házilag bekereteznek, esetleg lefestenek, "no komment".
  • Carbonszálas technológia, tömegében távol-keleti gyárakban készül, sima felületük miatt az infrasugárzás sajnos csak egyenes vonalban történik egy meghatározott felületről, a carbonszál elhasználódhat, meghibásodhat, javítására nincs lehetőség, élettartama korlátozott, véges.

 

  • Grafitmasszás infrapanelek. Két műgyanta lap közé magas hőmérsékleten összepréselt speciálisgrafit(szén) alapú massza, ami a hő hatására szilárdul meg, a hátoldalon egy reflekciós réteggel, mely szinte 100%-ban akadályozza meg a hátlap felé történő infrasugárzást, egy szigetelő hő visszaverő réteg a nem kívánt hő veszteség ellen, és természetesen a sugárzó felület NEW AGE Crystal Technológiával készült, kerámia kristályszemcsékkel való borítása, melytől a felület TÍZSZERESÉRE VAN NÖVELVE, az infrasugarak mintegy félgömb alakban minden irányban terjedhetnek. Élettartama végtelen, nincs sem szál, sem pedig egyéb alkatrész mely kiéghetne, elromolhatna. Eredetileg Japán technológia, kizárólag Európai (Cseh) alapanyagból készülő termék. A 10Év garancia és az élettartam szavatosság magáért beszél!A grafitmassza alapú NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámia kristályszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infrafűtőlap mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át! Infrasugárzás csak egyféle létezik, nincs jó vagy kevésbé jó infrasugárzás, mint ahogy napunk is csak egy van!

1-keretanyag

2-csatlakozó vezeték

3-NEW AGE Crystal Technology kerámia

kristályszemcsés felületi réteg

4-formáló rétegek

5-Grafit massza

6-reflekciós réteg

7-hőszigetelő réteg

8-hővisszaverő réteg

9-hátlap borítás

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon (mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a nap melegíti a földet) fejti ki hatását. Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de ÉREZHETŐ, az emberi szervezet melegként érzékeli.

A kereskedelemben fellelhető még a sima felületű és a hátoldalán szigetelés nélküli panel is, melyek ez által csak lényegesen kisebb felületen közvetítik az infrasugárzást és így kisebb teret tudnak ellátni infravörös sugárzással, a szigetelés hiánya miatt a panelek hátoldala felhevül (egyszerű fizika) így szerencsés esetben az emeleti szobánkat, rosszabb esetben pedig a padlást vagy az emeleti szomszédunkat fűtjük paneljeinkkel! Itt jegyezném meg, hogy a szigetelő réteg nem az infrasugarakat, hanem a hőt tereli a megfelelő irányba!

G-OLD Infrapanelben a harmonikus dizájn, ötvöződik a maximális kényelemmel és természetesen a kiváló minőséggel! Európai alapanyagból készülő termék! Mert mi hiszünk a Magyar Iparban! Termékeink egyedi igényekhez igazodva, tökéletes minőségben kerülnek Ügyfeleinkhez. Az infrafűtés területén szerzett sokéves tapasztalat kötelez minket! Igyekszünk professzionális szakértelemmel kezelni Ügyfeleink igényeit és készítjük el lehetőleg minden körülményt figyelembevevő ajánlatainkat. A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapaneleket 10 év garancia és élettartam szavatosság jellemzi!

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD „f” jelű infrapanel esztétikus borovi fenyőfa kerettel készül igazodva az egyszerűbb kiviteli igényekhez. A keretezése CNC technológiával készülő extra stabil kivitel, a vetemedés vagy bármely deformáció teljesen kizárt! Az élettartam szavatosság magáért beszél! A legkedvezőbb árfekvésű panelek keretei szabadon festhetőek az adott környezethez igazítva. Bármely, a fa ápolására, festésére alkalmas vízbázisú festék használható. CE minősítésű NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve. TermékkínálatAz eredeti ellenőrzött technológiával és korszerű CNC keretező gépekkel készült deformálódástól mentes, minőségi termékek hátoldalán minden esetben megtalálja hitelesítő adattábla matricánkat!

      
A NEW AGE Crystal Technology G-OLD ”AL” jelű infrapanel eloxált alumínium kerettel van ellátva, a kevésbé hangsúlyos keret esztétikusan illeszkedik környezetébe. A magas minőség, a hatékony működés társul a minimál dizájnnal. CE minősítésű NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve. Termékkínálat

A G-OLD „U” jelű infrapanel teljes egészében keret nélkül készül, teljes felületén és az oldalain is kerámiaszemcsékkel borítva. Olyan enteriőrökbe ajánljuk, ahol nem a fűtőtest a főszereplő. Minőségi kivitel, tökéletes hatékonyság. CE minősítésű Grafitmasszás fűtőlappal szerelve. Termékkínálat

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD”sdk” jelű iInfrapanel a gipszkarton álmennyezettel rendelkezők favoritja. A süllyeszthető kivitelnek köszönhetően a mennyezet felületéből csupán 2mm keretezés látszik. Porszórt fehér festésével beleolvad a plafon síkjába. Magas minőségű termék, harmonikusan illeszkedő külsővel. CE minősítésű NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve. Termékkínálat

A G-OLD”GR”jelű üveg infrapanel a legmagasabb minőségi és esztétikai igényeknek is megfelelő prémium kategóriájú termék. Az edzett 12 mm vastag biztonsági üvegre kasírozott grafitmasszás infrapanel minden enteriőrbe illeszkedő színválasztékkal, extra minőségű és hatékonyságú termék. Többféle színben és tükör kivitelben is elérhető. CE minősítésű Grafitmasszás fűtőlappal szerelve. Termékkínálat


Letölthető: Az infrafűtésről_részletesen PDF

Webáruház készítés