Ingyenes házhozszállítás

Partnereink
Fizetési megoldás

Ajánlatkérés - Infrafűtés Kalkulátor

AJÁNLATKÉRÉS

Kérem, amennyiben termékeinkkel kapcsolatban kérdése van, vagy már konkrét elképzeléssel rendelkezik és szeretne ajánlatot kérni, töltse ki az alábbi ajánlatkérőt, a megjegyzés rovatba sorolja fel a helységeket, alapterületüket, a belmagasságot és azok funkcióit, majd kattintson, az elküld gombra. (A korrekt ajánlattétel érdekében amennyiben tud küldjön egy sematikus alaprajzot a lenti e-mail címre.)

A helyiségek energiaszükségletének számítása minden érdeklődő számára INGYENES! 

AZ AJÁNLATKÉRŐT ITT TÖLTHETI KI!

(Átirányítva az infrapanel.co.hu/ajanlatkeres oldalra)

Az infra fűtőpanelek kiválasztása és mennyisége!

Az oldalunkon található kalkulátor segítségével Ön megközelítőleg és nagyságrendileg meg tudja határozni a helyiségek energiaszükségletét (Watt/helyiség), de természetesen a korrekt éspontos energiafelhasználás és villamos áram fogyasztásához kérje szakembereinktől a pontos kalkulációt, melyhez a saját fejlesztésű ThermoG-OLD programot használjuk! Kiválóan képzett szakemberünk a fenti program használatával meghatározza az adott helyiség energiaszükségletét, minden előnyös és zavaró tényező figyelembevételével, a tájolástól kezdődően, a szigetelés, a falak, az ablakok, a hőigény, a szellőztetés gyakorisága, stb. Professzionális programunk segítségével Ön a tökéletes energiaszükségleti számítást kapja kézhez és pontosan annyi infrapanelt kínálunk amennyi az adott térhez kell!

Amennyiben szeretne gyors, és nagyságrendi információt kapni, akkor az alábbi kalkulátor segítségével ezt megteheti.

 

A KALKULÁTORUNKAT ITT ÉRHETI EL!

(átirányítjuk Önt az infrapanel.co.hu/energiaigeny-kalkulator oldalunkra)

A kalkulátor segítségével megtudtuk, hogy mennyi energia (Watt) kell az adott helyiség befűtéséhez, meg kell határozni a panelek darabszámát és teljesítményét is! Az alapszabály az, hogy maximum 4-5m² -re szabad tervezni 1db fűtőlapot. Az infrapanelekkel fűtendő helyiségekbe belmagasságuk alapján tudjuk meghatározni a panelkiosztáshoz szükséges panelméreteket.

2,5m belmagasságig az alacsonyabb teljesítményű panelek alkalmazása javasolt (150W - 400W)


2,5-3m belmagasság esetében a közepes teljesítményű panelek alkalmazása javasolt (200W - 500W-ig)

3-6m belmagasság esetében (vagy e felett) a legnagyobb teljesítményű panelek alkalmazása javasolt (500-650, vagy 1000W teljesítményűek)


(A pontos számításhoz kérje ingyenes ajánlatunkat itt.)

Webáruház készítés