* Elektromos fűtőszőnyeg

Főkategória >Termékek >* Elektromos fűtőszőnyeg

A G-OLD Mat fűtőszőnyeg az energiatakarékos, elektromos padlófűtéshez lett kifejlesztve. (nem infrafűtés!)

Alkalmazható minden olyan felület alá, amelynél direkt, rögzített kapcsolat van az aljzatbetonnal. Pl.: járólap, márványburkolat stb. Minden esetben kérje segítségünket az alkalmazhatósággal kapcsolatban! infrapanel@goldinfra.hu

A padlófűtés rendszerek között kiemelkedő a G-OLD Mat fűtőkábel. Ez az alkalmazás hasonló a normál padlófűtéshez, de mivel közvetlenül a járólap alatt van elhelyezve így nem fűt fel fölöslegesen több köbméter betont! A termosztáttal vezérelt bekapcsolást követően szinte azonnal érezhető a járó felület felmelegedése, de a hőfok elérése után, mikor a termosztát kikapcsol még hosszan élvezhetjük a padló melegét, majd a folyamat kezdődik elölről.

A legfontosabb alapelv a padlóra kerülő fűtőszőnyeg esetében, hogy a meglévő régi padlónk alatt vagy aljzatbetonunk rendelkezzen minimum 2x4 cm lépésálló szigeteléssel! Amennyiben ez nincs meg, akkor a földet vagy az alattunk lévő helyiséget fogjuk rengeteg plusz energiával fűteni.

Kiválóan alkalmas faházak, tetőterek, könnyűszerkezetes épületek fűtésére, valamint rendkívül előnyös a tégla vagy éppen a passzív házak fűtésrendszerének kialakítására!



Webáruház készítés