Termék részletek


G-OLD-300a 300W

Raktárkészlet: VAN
G-OLD-300a 300W
 • G-OLD-300a 300W
 • G-OLD-300a 300W
52 000 Ft

G-OLD300a 300W Armstrong álmennyezetbe integrálható infrapanel

60x60-as négyzethálós szerkezetbe illeszthető (Armstrong szabvány) 

Álmennyezeti, süllyesztett kivitelű infrapaneljeink.

230V 50Hz IP24 ÉV II. (hátsó kivezetéssel)

A termék nevében szereplő köbméter adat csupán tájékoztató jellegű!

Felhasználási terület:

- Armstrong típusú álmennyezet esetén

- Kisebb helyiségek fő fűtésére (pl zuhanyzó, mellékhelyiség), mindenképpen javasolt termosztáttal hőfok szabályozni (fő fűtésként maximum 8,37 m³ helyiségnél használható – 3,10 m², 2,70m belmagasság)

- Kisebb méretű helyiségek kiegészítő fűtésére (meglévő hőmérséklet +3-4 fok), maximum 16,00 m³ helyiség méretig – 6.00 m², 2,70 m belmagasság)

Nem javasolt nagyobb helyiségek kiegészítő fűtésére (pl egy 12,00 m² szoba, kiegészítő fűtésére 2,70 m belmagasság esetén 500W, vagy 650W szükséges, szigetelés függvényében).

Kérjük a pontos tervezés érdekében hívjon bennünket, a honlapunkon található bármelyik telefonszámon, teljes lakásra/házra vonatkozó fűtését díjmentesen megtervezzük!ÚJ korszak az infrapanelek világában!

NEW AGE Crystal Technology

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD”a” jelű Infrapanel a kazettás (Armstrong) álmennyezettel rendelkezők favoritja. A süllyeszthető kivitelnek köszönhetően a mennyezet felületéből a négyzetrács keretezése emelkedik ki. Fehér festésével beleolvad a mennyezet síkjába. Magas minőségű termék, harmonikusan illeszkedő külsővel. CE minősítésű NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

* "a" - Armstrong rendszerű négyzethálós szerkezetbe illeszthető (59x59cm)

A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 115-135 C° !

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD „a” jelű infrapanel esztétikusan illeszkedik környezetébe. A magas minőség, a hatékony működés társul a minimál dizájnnal. Ez nem távol keleti termék!!! A 10 év garancia és az élettartam szavatosság magáért beszél! Csúcsminőségű Európai alapanyagból, készülő termék! Elsősorban irodák, üzletek, lakások és családi házak elsődleges fűtésére lettek kifejlesztve. Ezzel egyidejűleg tökéletesen alkalmas helyi fűtési megoldásra az ágy vagy akár a tévéfotel fölé. A mennyezetre szerelve éri el a legnagyobb hatékonyságot, itt a legjobb a intenzitása az infrasugárzásnak. CE minősítésű IP44-es NEW AGE Crystal Technology Grafitmasszás fűtőlappal szerelve.

Hatásfoka többszöröse a carbonszálas technológiának, mivel a NEW AGE kerámia kristályszemcsék 10-szer nagyobb felületet biztosítanak az adott teljesítmény leadására! Például egy sima felületű 500W-os infrapanel 0,5m²-ről adja le az adott infrasugárzást, mígy a NEW AGE Crystal Technológiával készülő G-OLD infrapanelek a kerámia kristályszemcséknek köszönhetően egy 500W-os panel esetében közel 5m²-ről, nem tévedés Öt négyzetméteres felületről adják át az infrasugárzást a kívánt területen! A garfitmassza alapú NEW AGE Crystal Technologiával készülő G-OLD Infrapanelek látható oldalán a kerámia kristályszemcsék növelik a többszörösére az adott fűtőfelületet (az infrasugárzás felületi mérete rendkívül fontos) és segítik az infrasugarak szétszórását minden irányba, így az infra fűtőlap, mint egy félgömbszerűen és minden irányba közvetíti az infrasugárzást, ellentétben egy sima felülettel, mely csak egyenes vonalban képes ezt megtenni. Egyáltalán nem mindegy hogy az adott Watt számnak megfelelő infrasugárzás mekkora felületről adódik át! A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 115-135 C° !

Korlátlan élettartam, meghibásodásra nincs lehetősége! A sűlyesztett kivitelű „a” infrapaneljeink a kazettás mennyezetnek köszönhetően rendkívül egyszerűen szerelhető! Az előre kialakított mélyedésbe könnyen és tökéletesen illeszkedik, a legnépszerűbb termékeink egyike! Irodák, lakások, családi házak, hétvégi nyaralók, tetőtéri szobák, fürdőszobák, mellékhelyiségek, üzletek fűtésére. IP24-es kivitel, vizes helyiségekbe is szerelhető! Kiváló energiatakarékos elsődleges fűtési megoldás. A passzív házak elengedhetetlen fűtési rendszere!

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel 7-10 µm közötti hosszú hullámhosszon (mely közel azonos azzal a sugárzási tartománnyal, mellyel a nap melegíti a földet) fejti ki hatását. Ez a sugárzási tartomány láthatatlan, de érzékelhető, az emberi szervezet melegként érzékeli. A NEW AGE Crystal Technologiának köszönhetően a panelek felületi hőmérséklete 115-135 C° !

A hátoldali szigetelés rendkívül fontos, a szigetelés hiánya miatt pedig a panelek hátoldala felhevül (egyszerű fizika) így szerencsés esetben az emeleti szobánkat, rosszabb esetben pedig a padlást vagy az emeleti szomszédunkat fűtjük paneljeinkkel! Itt jegyezném meg, hogy a szigetelő réteg nem az infrasugarakat (erre a reflekciós réteg hivatott), hanem a hőt tereli a megfelelő irányba! A kereskedelemben fellelhetőek még sima felületű panelek, ezek csak lényegesen kisebb felületen közvetítik az infrasugárzást és így kisebb az a tér melyet el tudnak látni infravörös sugárzással. Hátoldali felületük a nem megfelelő szigetelés hiánya miatt jóval magasabb, mint az elvárt lenne.

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrasugárzói a teljes infravörös tartomány egy optimális összetételét sugározzák, mely az emberi test számára a legmegfelelőbb. Az egyes hullámhosszak aránya az emberi test infra- (hő-) elnyelő képességére van optimalizálva, ezért a NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanel használatakor az emberi test felső 5-6 mm-e egyenletesen, kellemesen, és ami a legfontosabb, egyszerre melegszik át a környezetében lévő falakkal és tárgyakkal együtt, mivel akadálytalanul, energiaveszteség nélkül hatol át a légnemű közegen, a hatásfok szinte 100% (99,8%). Így a megfelelő infrasugárzás optimális hőérzetet biztosít, a szervezet felmelegedése szórtabb, kellemesebb és hatásosabb. Az infrasugárzó által nyújtott hő megközelíti a Nap természetes és az emberi szervezet számára megszokott, előnyös sugárzását.

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapanelben a harmonikus dizájn, ötvöződik a maximális kényelemmel és természetesen a kiváló minőséggel! Csúcsminőségű NEW AGE Crystal Technology Európai alapanyagból saját üzemünkben készülő termék! Termékeink egyedi igényekhez igazodva, de azonos, tökéletes minőségben kerülnek Ügyfeleinkhez. Az infrafűtés területén szerzett sokéves tapasztalat kötelez minket! Szakembereink professzionális szakértelemmel kezelik Ügyfeleink igényeit és készítik el lehetőleg minden körülményt figyelembevevő ajánlatainkat.

Az IP jelölés első száma az elektromos csatlakozáshoz kerülhető por szemcseméterét jellemzi (2-es szám), míg a második szám (4-es szám) fröccsenő víznek ellenáll az elektromos csatlakozási pont!

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapaneleket minden esetben könnyedén és egyszerűen tudja felszerelni, rögzíteni! A garancia feltétele az útmutatások maradéktalan betartása.

A NEW AGE Crystal Technology G-OLD Infrapaneleket

10 év garancia és élettartam szavatosság jellemzi!

 • Méretek
  595x595x25 mm / Armstrong szabványú keretbe
  Szállítási idő 
  Raktáron
  EAN Vonalkód
  5991393200663
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  5991393200663
  Tömeg
  3,5 kg/db
Webáruház készítés