* Lábmelegítők

Főkategória >Termékek >* Lábmelegítők

A lábmelegítő szőnyeg

A lábmelegítő fűtőszőnyeg kíválóan alkalmazható íróasztalok alá lábmelegítőek, vagy álló munkát végzők számára szintén lábmelegítőnek. Használható a tavaszi, őszi időszakban, amikor a fűtés még nem üzemel, illetve téli időszakban kiegészítő fűtésnek. Ajánljuk ügyfélszolgálati pultokba, irodákba, álló munkát végzők esetében, ha a hideg burkolaton kell órákat egyhelyben tartózkodniuk. Megjelenése esztétikus, bármilyen környezetbe illeszthető, egyaránt elhelyezhető hideg és meleg burkolaton. A melegítőszőnyeg használata többszörösen hasznos: * javítja komfortérzetünket, * serkenti a vérkeringést a végtagokban, * el sem akarunk mozdulni a munkahelyünkről! Garancia 1 év!

 

Az Infrapanel G-OLD 80 vagy 150W-os kivitel

Legkisebb infrapaneljeinket ajánljuk TEMPLOMFŰTÉSRE a padsorokba, irodai felhasználásra, íróasztalok alá lábmelegítésre, termosztáttal vagy akár mozgásérzékelővel vezérelve, de közvetlenül csatlakoztathatjuk az elektromos hálózathoz  fali csatlakozós változatban. Ideális fűtési megoldás az őszi, tavaszi időszakban, amikor a fűtés nem üzemel, illetve télen kiegészítő fűtésnek. Ajánljuk ügyfélszolgálati pultokba, irodákba, folyamatosan ülő munkát végzők munkahelyeire.

Az íróasztal bármely részére felszerelhető, függetlenül az asztal anyagától. Az infrapanel használata többszörösen hasznos: *melegíti a lábakat, * javítja komfortérzetünket, * serkenti a vérkeringést a végtagokban, * el sem akarunk mozdulni a munkahelyünkről!

 

Infrapaneljeinkre 10 év a garancia!

Élettartam szavatosság!



Sorrend:

Webáruház készítés