Termék részletek


Termosztátos Dugalj G-UT 100

Raktárkészlet: VAN
Termosztátos Dugalj G-UT 100
 • Termosztátos Dugalj G-UT 100
 • Termosztátos Dugalj G-UT 100
15 900 Ft

Termosztátos dugalj G-UT 100

 A be- és kikapcsolási hőmérsékletet, valamint az aktuális hőmérsékletet is digitálisan mutató, univerzálisan alkalmazható elektronikus termosztát. A termosztát a hűtés- és a fűtésszabályozás majd minden területén alkalmazható. Egyedi készülékként való felhasználásán túlmenően az UT 100-200 tönkrement mechanikus termosztátok helyettesítésére is használható. Így például egy hibás termosztátú hűtőszekrény a dugaszolóaljzatba becsatlakoztatott UT 100-200-zal be- és kikapcsolható.


A 1,8 méter csatlakozóvezetékkel ellátott hőmérsékletérzékelőt egyszerűen a hűtőszekrényen belül, egy alkalmas helyen kell elhelyezni.

A fali csatlakozót olyan megszakítóval kell védeni, melynek a visszamaradó feszültsége kisebb, mint 30mA.

Modell - TZ33Üzemi feszültség: 230V ~ / 50 Hz

Kismegszakító: 16A

Beállítási hőmérséklet tartomány: 5-35 C

Kapcsolási érzékenység: 0,5 C

Üzemi hőmérséklet tartomány: 0-45 C

Üzemi relatív páratartalom tartomány: 5-90% (nem lecsapódó)

Elektromos védelem: IP 20

Amikor bekapcsoljuk (bedugjuk a csatlakozóba) a termosztátot, kijelzi a helyiség hőmérsékletét és a hőmérő ikont.Amennyiben a helyiség hőmérséklete magasabb, mint a kívánt hőmérséklet (melyet az elfordítható gombbal állítottunk be), akkor a hőmérő jel látható. Ha a kívánt hőmérséklet magasabb, mint az aktuális helyiséghőmérséklet, akkor a hőmérő jel villog, és a fűtő patron másodperceken belül bekapcsol. Ezt a zöld LED is jelzi.A termosztát ki-, illetve bekapcsol a beállított hőmérsékletnek megfelelően. A kívánt hőmérséklet a tekerő gomb segítségével változtatható (óra járásával megegyező irányba növelni, óra járásával ellenkező irányba csökkenteni lehet a hőmérsékletet). Ez alatt a folyamat alatt egy kéz ikon jelenik meg a beállított 5-35°C közötti hőmérséklettel együtt a kijelzőn. Néhány másodperces inaktivitás után a kéz ikon és a beállított hőmérséklet eltűnik és megjelenik a helyiség hőmérséklet újból.Megjegyzés: a kívánt hőmérséklet beállítási folyamata alatt az utoljára beállított érték szerint működik a termosztát. Csak amikor a kéz ikon eltűnik és újra a helyiség hőmérsékletet mutatja a kijelző, akkor kezdi meg a termosztát az új beállított paraméternek megfelelő működésre való átállást.Fűtőegység bekapcsol, amikor a helyiség hőmérséklet 0,5°C-al alacsonyabb, mint a beállított hőmérsékleti értékFűtőegység kikapcsol, amikor a helyiség hőmérséklet 0,5°C-al magasabb, mint a beállított hőmérsékleti érték

Használati útmutató itt letölthető!

 • Szállítási idő 
  Raktáron
  EAN Vonalkód
  4016138970203
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  4016138970203
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés