Ingyenes házhozszállítás

Partnereink
Fizetési megoldás
Termék részletek
Főkategória


G-OLD Mat Fűtőszőnyeg 160/6,1

Raktárkészlet: VAN
G-OLD Mat Fűtőszőnyeg 160/6,1
 • G-OLD Mat Fűtőszőnyeg 160/6,1
 • G-OLD Mat Fűtőszőnyeg 160/6,1
 • G-OLD Mat Fűtőszőnyeg 160/6,1
 • G-OLD Mat Fűtőszőnyeg 160/6,1
 • G-OLD Mat Fűtőszőnyeg 160/6,1
96 900 Ft

A G-OLD Mat fűtőszőnyeg az energiatakarékos, elektromos padlófűtéshez lett kifejlesztve. (nem infrafűtés!)

Alkalmazható minden olyan felület alá, amelynél direkt, rögzített kapcsolat van az aljzatbetonnal. Pl.: járólap, márványburkolat stb.  Minden esetben kérje segítségünket az alkalmazhatósággal kapcsolatban! infrapanel@goldinfra.hu A padlófűtés rendszerek között kiemelkedő a G-OLD Mat fűtőkábel. Ez az alkalmazás hasonló a normál padlófűtéshez, de mivel közvetlenül a járólap alatt van elhelyezve így nem fűt fel fölöslegesen több köbméter betont! A termosztáttal vezérelt bekapcsolást követően szinte azonnal érezhető a járó felület felmelegedése, de a hőfok elérése után, mikor a termosztát kikapcsol még hosszan élvezhetjük a padló melegét, majd a folyamat kezdődik elölről.

A legjellemzőbb alkalmazások egyike a fűtött csempe a fürdőszobában vagy a konyhában.

G-OLD Mat rendszerekkel a felhasználó egy komplett csomagot kap, mely tartalmazza az adott területhez elegendő fűtőszőnyeget, a padló hőmérsékletét ellenőrző szondát (OPCIÓ), digitális termosztátot (OPCIÓ) és a bekötéshez szükséges telepítési útmutatót.

A beépítéshez szükséges információk a telepítési útmutatóban és egy oktató videó keretében is rendelkezésre állnak. (a letöltések oldalunkon)

A fűtőszőnyeg egyszerűbb telepítést kínál, miközben garantálja az egyenletes hő elosztását az adott alapterületen.  A digitális termosztát lehetővé teszi, hogy a programozott a működési idő az elektromos fűtés a lehető leggazdaságosabban működjön, miközben maximális kényelmet biztosítson használóinak.

A legfontosabb alapelv a padlóra kerülő fűtőszőnyeg esetében, hogy a meglévő régi padlónk alatt vagy aljzatbetonunk rendelkezzen minimum 2x4 cm lépésálló szigeteléssel! Amennyiben ez nincs meg, akkor a földet vagy az alattunk lévő helyiséget fogjuk rengeteg plusz energiával fűteni.

Kiválóan alkalmas faházak, tetőterek, könnyűszerkezetes épületek fűtésére, valamint rendkívül előnyös a tégla vagy éppen a passzív házak fűtésrendszerének kialakítására!

Az árak nem tartalmazzák a termosztátot, padlóérzékelőt, csatlakozókat és a beépítés költségét!

A fűtőszőnyegek m2 ára nagymértékben függ a helyiség méretétől és annak funkciójától, így konkrét költséget csak a helyiségek pontos ismerete után tudunk megadni, kérje ajánlatunkat!

A tervezéshez kérje ajánlatunkat, melyet díjmentesen és kötelezettség nélkül elkészítünk Önnek!

Az ajánlatkéréshez kérem adja meg a helyiségek hosszúságát, szélességét, belmagasságát, a szigetelés mértékét, a nyílászárók minőségét és az adott terület funkcióit. Amennyiben rendelkezik alaprajzzal, mely akár egy sematikus rajz is lehet, kérem mellékelje.

Fűtőszőnyegeinkre 5 év a garancia!

A garancia nem érinti a ki és beszereléssel kapcsolatos költségeket! Jogi út kizárva!

A rendeléssel a fenti feltételeket elfogadom!

 

Teljesítmény 160W/m²
Méret 12300x500X0,03mm
Vezeték 2x3,00mm
Védettség IP 44 ÉVI
Feszültség 230V 50Hz
 • Méretek
  6,1 m2 - 160 W/m2 - Méret 12300x500X0,03mm
  Szállítási idő 
  Raktáron
  EAN Vonalkód
  8590875024741
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  8590875024741-1
Webáruház készítés