* Üveg infrapanel

Főkategória >Termékek >Infrapanelek >* Üveg infrapanel

Elegáns, PRÉMIUM termékünk!

Biztonsági edzett 12mm vastag, többféle színű üveglappal szerelve.

Oldalfali kivitel, szigorúan TILOS a mennyezetre szerelni!

Egyaránt ajánljuk lakásokba, családi házakba, irodákba, szállodákba, üzletekbe.

Oldalfali elhelyezésének köszönhetően a helyiség dísze lehet. Széles színválasztékának köszönhetően minden enteriőrhöz könnyedén kiválasztható a legmegfelelőbb szín, mely, ha szükséges belesimul környezetébe, de akár a helyiség hangsúlyos díszítőelemévé is válhat.

Oldalfalra szerelhető (oldalfali elem, tartozék), opcióként esztétikus króm talp rendelhető, mellyel telepítése még egyszerűbbé válik.

A G-OLDGR-jelű üvegpanel a legmagasabb minőségi és esztétikai igényeknek is megfelelő prémium kategóriájú termék

CE minősítésű, Európai termék!!!

A felvett energiát ugyanolyan magas hatásfokkal adja le, mint bármely más infrapanelünk (felvett-leadott teljesítmény aránya 99,8%). Esztétikus és hatékony, nem igényel telepítése utáni karbantartást. Az üveg infrapanel befektetés a jövőbe. Nem használódik el, felülete évek múltán is újszerű képet mutat. Költözés esetén könnyedén leszerelhető és az új ingatlanban újra telepíthető, amennyiben marad az eladott ingatlanban, csak növeli annak értékét.

Hőfok szabályozása termosztáttal javasolt, hálózatba köthető, vagy konnektorról üzemeltethető (konnektorba illeszthető termosztáttal szabályozható), esetleg kiegészítő fűtés esetén kapcsolóval működtethető.

Sajátos működésének köszönhetően, a 12,00 mm vastag üveg felmelegedése után az oldalfalon elhelyezett infrapanel kikapcsolása után (a helyiség már elérte a termosztáttal beállított hőfokot) még hosszú ideig adja le a felvett hőt (gyakorlatilag, mint egy „radiátor” működik).

Üvegpaneljeinkre 5 Év garancia!



Sorrend:

Webáruház készítés