* Halogén infrafűtés


HALOGÉN INFRA és ASZTALFŰTÉS 

Halogén infrasugárzók kültérre és ipari csarnokokba! Télikertek, pavilonszerű kerthelyiségek esetén kitűnő megoldás lehet a magas hőmérsékletű halogén infrasugárzó!

A magas hőmérsékletű fűtőtestek használata ugyanazon az elven alapul, mint az infrasugárzó paneleké, azaz hő infravörös sugárzás formában kerül közvetítésre, de sokkal magasabb hőmérsékleten - jellemzően 1500-2000 °C-on. A magas hőmérsékletű fűtőelemek lehetővé teszik, hogy hatékonyan működjenek azokon a területeken, ahol általában nem hatékonyak a normál fűtőtestek, - jellemzően nem szigetelt ipari csarnokok, vagy akár a szabadban (terasz, erkély, kerti étterem, pavilon, kávézók teraszai stb.).
A magas hőmérsékletű fűtőtestek, más néven a kvarc halogén infrasugárzóknál, a kibocsátott sugárzó hő nagyon rövid hullámhosszú, igy az infravörös sugárzás nagy távolság elérésére képes. Még a nagyon hideg területeken is jelentős hatással van a néhány méterre tartózkodó személyre. Mivel a magas hőmérsékletű a sugárzott hő így a még viszonylag kis fűtőberendezés is mintegy 90%-os energiahasznosítású, és csak mintegy 10% a felvett és a leadott teljesítménykülönbség (energiavesztés). A kibocsátó sugárzó, egy nagyon rövid bemelegedés után, (körülbelül 2 másodperc) eléri a teljesítményének 100%-át, ezért különösen alkalmas a magas nem szigetelt területek, hideg raktárakban, csarnokokban kisebb munkahelyek vagy zónák fűtésre. Mivel a magas hőmérséklet, plusz infravörös sugárzással is jár, így a hőérzet maximálisan komfortos! Ezek a hőleadók éppen a magas hőkibocsátásuk miatt nem alkalmasak a beltéri lakáscélú használatra!

Halogén infrasugárzóinkra 1-5 Év a garancia !
(Típusonként eltérő)



Sorrend:

Webáruház készítés