Szűrés
Szállítási idő 
Ingyenes házhozszállítás

Partnereink
Fizetési megoldás

* Infra konvektorok


G-OLDFlex infrakonvektor

A G-OLDFlex  tökéletes megoldás FŐ FŰTÉSRE és A MEGLÉVŐ FŰTÉS KIEGÉSZÍTÉSÉRE!


Felhasználási terület: - lakások, családi házak önálló fűtésrendszerének kiépítésére alkalmas
- kedvelt fűtési megoldása nyaralóknak, üzleteknek, irodáknak (konvekciós elven működik, keringteti a levegőt, gyorsan érezhető hatása)

- kiegészítő fűtésként is alkalmazható (a helyiség alapterületét és belmagasságát a kiegészítő fűtés tervezése esetén is figyelembe kell venni, kérje szakszerű segítségünket)

A kettős technológiának köszönhetően Infrapanel és az elektromos fűtőtest speciális ötvözete. Az egyedileg tervezett energiatakarékos fűtőbetét speciális, hosszú élettartamú kompozit egység, amely nem hagyományos fűtőszál, hanem az infratechnológia és az elektromos fűtőpanel ötvözete!

A G-OLDFlex infrakonvektor magas komfort szintet és természetes hőérzetet biztosít. Mozgó alkatrészt nem tartalmaz, teljesen hangtalan üzemű, keringteti a levegőt, így bekapcsolását követően pár perc múlva érezhető hatása).

A G-OLDFlex készülék a helyiség hőmérsékletét érzékelő, digitális kijelzővel ellátott elektronikus termosztáttal szerelt, precíz szabályozási pontossággal (+/- 0,1 °C szabályozás és +/-1°C léptetéssel)

OLDALFALI kivitel, szereléshez szükséges rögzítőelemek a készülék tartozékai. Könnyen telepíthető, üzemeltethető konnektorról, de szükség esetén hálózatba köthető.

Használata minden olyan helységbe ajánlott, ahol fontos a magas esztétikai, minőségi és komfortigények kielégítése. A burkolat minden típusnál fehér, amely tökéletesen illeszkedik minden enteriőrbe.

* Digitális hőmérsékletszabályozás

* Éjszakai üzemmódra való beállítás

* Fagymentesítő üzemmód

* Opcionális, hordozható görgős állvány

G-OLDFlex Solius infrakonvektor fűtőtestre 2 év a Garancia!



Sorrend:

Webáruház készítés