* Csarnokfűtések


CSARNOKFŰTÉS 4-10m-ig
Áruházunkban regisztráció nélkül is vásárolhat!

CSARNOKOKBA 4-10m belmagassághoz!
Ipari megoldás, közcélú kivitel.

Szerelőcsarnokokba, raktárakba, műhelyek szárítókamráiba, hűtőházakba!, lakatosműhelyekbe, sportlétesítményekbe, öltözőkbe, jegypénztárakba, porta és egyéb épületekbe stb. A felhasználás lehetősége végtelen.

4-10 m belmagassághoz ajánljuk!

G-OLDSUN magas hőmérsékletű infrasugárzó (300-350°C) csarnokfűtés rendszer!

Hatása 30 perc elteltével már eléri a 75-80%-ot, a teljes kapacitását 60 perc elteltével fejti ki!

Tökéletes a működése, tervezett rendszerben nem hasonlítható más fűtési módokhoz!

A magas hőmérsékletű infrasugárzót kifejezetten ipari, mezőgazdasági létesítményekbe, csarnokokba, raktárakba és egyéb nagy belmagasságú létesítmények fűtésére fejlesztették ki. A fűtőszál egy alumínium lamella, különleges Silicating elektrokémiai felületkezeléssel. Ez a technológia teszi lehetővé a sugárzó felület kivételes és páratlan energiafelhasználási és sugárzási értékeit (a sugárzás mértéke azonos, de inkább jobb az úgynevezett fekete sugárzókéval). A sugárzó panel teljesítménytől függően egy, kettő vagy három lamellával rendelkezik 0,9 kW-tól 3,6 kW-ig terjedő teljesítménnyel, amely 230 380V-ról is üzemeltethető.

Az alap kivitel (G-OLDSUN S) fehér, ellenálló, porszórt festéssel van ellátva, de ha felhasználási körülmények úgy kívánják (nedves terek, vagy sóval, vagy más agresszív anyagokkal telített levegőjű terek) rendelhető rozsdamentes kivitelben is (G-OLDSUN SB) A magas hőmérsékletű sugárzó panelek elsősorban a fűtési, ipari, tárolási és mezőgazdasági épületek fűtésére szolgálnak, bár lehet használni bármely térhez 3,5 - 10 m belmagasság között. Az energia megtakarítás ezen fűtésrendszerek használata esetén 18-24%!

Infrasugárzóinkra 5 Év a Garancia!



Webáruház készítés